Απόφοιτος Ζαχαροπλαστικής 2001
Ξεκίνησε το ταξίδι του στη ζαχαροπλαστική στη LE MONDE όπου και αποφοίτησε το 2001, ενώ ακολούθησε μια πλούσια και αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, κουζίνες μεγάλων και διακεκριμένων ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Στο πρώτο του επαγγελματικό βήμα βρέθηκε στο Ledra Marriott Athens, ενώ συνέχισε στα εργαστήρια των Pastry Family kai Palet. Ακολούθησε το πέντε αστέρων Club Hotel Casino Loutraki για να τον συναντήσουμε τρία χρόνια αργότερα στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Σπονδή.
Ενάμιση χρόνο αργότερα, αναλαμβάνει τη θέση του executive pastry chef στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Rodos Palladium, ενώ το ανήσυχο πνεύμα του και η επιθυμία του να αποκτήσει και διεθνή εμπειρία τον οδηγεί στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Saint James Boutique Hotel όπου από τη θέση του executive pastry chef αναλαμβάνει επίσης και το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριό του, Seven Park Place.
Συνέχισε την πορεία του σε διακεκριμένες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως η Dorchester Collection για τρία ακόμη χρόνια και έχοντας στις αποσκευές του πολύτιμες γαστρονομικές εμπειρίες, αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να δημιουργήσει το δικό του ζαχαροπλαστείο «LA MAISON FINE PASTRY» όπου προσφέρει γλυκά εδέσματα υψηλής αισθητικής και γεύσης.
Παράλληλα εδώ και δύο χρόνια είναι ambassador της «Carte D’Or Buffet», στην Ελλάδα αλλά και Consulting Pastry Chef στην εταιρεία Sky Production που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση events ανά τον κόσμο.
Φέτος, απέσπασε το 1ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Gelato Festival Challenge Adriano Galvani», στην Ιταλία ανάμεσα σε 18 συμμετοχές, ενώ μετράει ήδη δύο πρωτιές σε διαγωνισμούς γλυπτικής σοκολάτας στις εκθέσεις HORECA 2008 & 2010 αντίστοιχα.
Την προηγούμενη χρονιά ανέλαβε τη θέση του food producer στην τηλεοπτική εκπομπή ζαχαροπλαστικής Bake Off Greece.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2020