Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα | LE MONDE Webinars 2021

1 Απριλίου, 2021 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις
Σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
O chef Ηλίας Αναστασιάδης, καθηγητής της Σχολής και ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Φλάρος” στη Σίφνο, μέσα από ένα live webinar μας ταξίδεψε στη Σίφνο και την κουζίνα της. Παρουσίασε δύο πιάτα με μοντέρνα εμφάνιση που χαρακτηρίζουν τη γαστρονομική κουλτούρα του νησιού και επιβεβαιώνουν το γευστικό μεγαλείο της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας!
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.