Στα αρώματα, τα χρώματα και τις γεύσεις που παράγει η φύση, μας μύησε ο βραβευμένος με χρυσό σκούφο σεφ κ. Τάσος Μαντής, ενώ οι σπουδαστές μας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιδιαίτερη φροντίδα που απαιτεί η καλλιέργεια των εδώδιμων λουλουδιών και των αρωματικών φυτών, καθώς και τον τρόπο που αξιοποιούνται γευστικά. Τη δεύτερη μέρα, ο διακεκριμένος σεφ και απόφοιτος της Σχολής, παρουσίασε πρωτότυπες δημιουργικές συνθέσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές όχι μόνο να τις απολαύσουν γευστικά αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στην παρασκευή τους.