Rib eye, tomahawk, sirloin, brisket. Premium κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, θα αποστεωθούν, θα τεμαχιστούν και θα αξιοποιηθούν γευστικά σε ένα διήμερο 100% hands – on workshop. Ένα σεμινάριο εκπαίδευσης στο μοσχαρίσιο κρέας και τα χαρακτηριστικά του. Από τη γέννηση του ζώου, τη ράτσα του και την ηλικία του, μέχρι το σίτεμα και τη διαδρομή του ως το τραπέζι μας.
Πρώτη μέρα: Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020
Δεύτερη μέρα: Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.