Υγείας, γάλακτος ή λευκή είναι με βεβαιότητα η πρωταγωνίστρια των ημερών! Ο pastry chef και καθηγητής της Σχολής Χάρης Ψιλόπουλος, μας συστήνει την αγαπημένη όλων μέσα από συνταγές που αποδεικνύουν τόσο τον πολυμορφικό της χαρακτήρα όσο και το γευστικό της μεγαλείο. Συμβουλές και ιδιαίτερες τεχνικές διαχείρισης που θα αναδείξουν τις σοκολατένιες σας δημιουργίες και θα εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους σας.
Tο σεμινάριο-webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.
Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής και παρέχεται δωρεάν, ειδικά για την περίοδο του lockdown.
Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές ζαχαροπλαστικής τέχνης της Σχολής.
Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.
Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας – Pastry Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Συνέχισε τις σπουδές του στο DCT (Ελβετία) λαμβάνοντας το Culinary Arts Diploma και κατόπιν στο University of Birmingham (Αγγλία) όπου αποφοίτησε με BA (Hons.) in Culinary Arts . Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία και εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στο KFG Κout Food Group (Kuwait), στο Hotel Ermitage (Zurich), 2 Michelin star restaurant (Relais & Chateaux) και στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων στο Maison Blanc (French pâtisserie-boulangerie). Τα τελευταία χρόνια διδάσκει την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.