Τι είναι τελικά το menu για μια επισιτιστική επιχείρηση; Κατάλογος φαγητών ή συστατικό στοιχείο των λειτουργιών της ; Υποχρέωση ή ευκαιρία; Εργαλείο marketing ή δομικό στοιχείο διοίκησης; Μέσα από την παρουσίαση «Menu Structure», θα περιηγηθούμε στον «κόσμο» του menu και θα ανακαλύψουμε όλες εκείνες τις παραμέτρους που συντελούν στον αποτελεσματικό σχεδιασμό του.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Είναι καθηγητής και συντονιστής σπουδών στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για περισσότερα από 20 χρόνια. Παράλληλα, από το 2015 έως σήμερα, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθυντή για το ΙΙΕΚ LE MONDE. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αγίου Νικολάου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (master) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, είναι συγγραφέας των βιβλίων «Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών (Food & Beverage Management)», «Έλεγχος – Κοστολόγηση» και «Διοίκηση προσωπικού επισιτιστικών επιχειρήσεων» που έχουν εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Les Livres du Tourisme, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, ενώ έχει διατελέσει για σειρά ετών, επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας σε θέματα πιστοποίησης σχετικών ειδικοτήτων.