Αποδοτικότητα, αποτελεσματικότητα, οργάνωση, έλεγχος είναι λίγα από τα στοιχεία μια επιτυχημένης μονάδας εστίασης. Η τέχνη της εστίασης περνάει μέσα από συγκεκριμένους παράγοντες επιτυχίας.
Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο κ. Πράπας έχει περάσει από υπεύθυνες θέσεις γύρω από τον τομέα του F&B εστιατορίων όπως, Restaurant Manager στο Matsuhisa που βρίσκεται στο St. Moritz της Ελβετίας και συνέχισε στον ίδιο όμιλο στη θέση F&B Operation Manager στην Μύκονο στο Belvedere Hotel. Πλέον είναι Hotel Manager στο Katikies Resorts & Club, όπου μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση του γύρω από την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, την Ανάλυση Κινδύνων και τα Σημεία Ελέγχου Κρίσεων.