O διακεκριμένος απόφοιτος της Σχολής και Chef Patron του εστιατορίου Simul Gastronomic Situ, Νίκος Θωμάς, σε ένα συναρπαστικό webinar μαγειρικής που αντανακλά τη γαστρονομική του φιλοσοφία και προσέγγιση. Μέσα από δημιουργίες που υπηρετούν τη γαστρονομική τάση του bistronomy, δανείζεται την τεχνογνωσία και τη φινέτσα της υψηλής κουζίνας, διαμορφώνοντας εδέσματα ιδιαίτερου γαστρονομικού χαρακτήρα προσιτά σε όλους.
Tο σεμινάριο-webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.
Απευθύνεται στους σπουδαστές της Σχολής, σε υποψήφιους σπουδαστές μαγειρικών τμημάτων της Σχολής και παρέχεται δωρεάν.
Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.
Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη. Ο λόγος που ήρθε στην Αθήνα ήταν η μουσική και η Σχολή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Με τη μαγειρική ασχολήθηκε τελείως τυχαία πριν από 16 χρόνια, καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Η έλξη για την κουζίνα ήταν έντονη και κατάλαβε νωρίς ότι αυτό ήθελε να κάνει. Έχει δουλέψει δίπλα σε γνωστούς Έλληνες chef και εστιατόρια καθώς και ως private chef σε πολυτελή σκάφη. Από το 2015 έχει δημιουργήσει τον δικό του χώρο το εστιατόριο Simul όπου τα τελευταία χρόνια βραβεύεται σταθερά και μπορεί να παρουσιάζει την κουζίνα του. Εδώ και αρκετά χρόνια διατελεί χρέη F&B Μanager στο ελληνικό Master Chef. Εκτός από το Simul έχει αναλάβει τις κουζίνες του Privilege Athens και Privilege Beach House καθώς, επίσης, και τα Kapsaliana Village στο Ρέθυμνο. Το 2020 διακρίθηκε ως «Grand De Demain» από τον έγκριτο γαλλικό οδηγό Gault & Millau.