Μια στάση πραγματοποιεί στη LE MONDE ο επιτυχημένος executive chef της CELEBRITY CRUISES και απόφοιτος της Σχολής, Χρήστος Γαλανόπουλος, κουβαλώντας στις αποσκευές του τα μυστικά ενός απαιτητικού επαγγέλματος. Σε μια διάλεξη για τις ιδιαιτερότητες και τις προσκλήσεις που συναντά ο επαγγελματίας μάγειρας εν πλω, θα μας υποδείξει τον δρόμο της επαγγελματικής επιτυχίας.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο σεφ Χρήστος γεννήθηκε στην Κόρινθο. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός, αλλά βρήκε το πάθος του για τη μαγειρική στο εστιατόριο της οικογενειακής τους επιχείρησης. Ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι στη LE MONDE, ενώ η διαρκής επιθυμία του να βελτιώνει τις τεχνικές του δεξιότητες τον οδήγησαν στη σχολή μαγειρικής της πολεμικής αεροπορίας όπου παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Ακολούθησε μια εξαιρετική πορεία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων και εστιατόρια στην Ελλάδα και την Αυστρία, ενώ σήμερα τον βρίσκουμε μετά από μια πολυετή εμπειρία στον δυναμικό κλάδο της κρουαζιέρας, στη θέση του executive chef στην εταιρία CELEBRITY CRUISES όπου μοιράζεται το πάθος του για τη γαστρονομία με κάθε επισκέπτη. Στον ελεύθερο χρόνο του δεν αποχωρίζεται την μεγάλη του αγάπη – την θάλασσα – όπου με #tofevgiο, ένα πλήρως ανακατασκευασμένο από τον ίδιο, ξύλινο σκάφος, ηλικίας πάνω από 40 ετών, βγαίνει στα “ανοιχτά” παρέα με φίλους.