Ο ρόλος του ψωμιού στο εστιατόριο παραμένει κυρίαρχος, καθώς έρχεται μαζί με το «καλωσόρισμα» και συνήθως προϊδεάζει τους πελάτες, πριν ακόμα δοκιμάσουν το πρώτο πιάτο. Ποια ψωμιά ταιριάζουν με το μενού μας; Τι διαχωρίζει το καλό από το τέλειο ψωμί; Ο Εxecutive Pastry Chef, Τάσος Ζησόπουλος, παρουσιάζει εστιατορικά ψωμιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις με το «καλωσήρθατε»!
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο Αναστάσιος Ζησόπουλος, εργάζεται στο χώρο της γαστρονομίας 35 έτη. Έχει οικονομικές σπουδές καθώς και σπουδές στη γαστρονομία (ζαχαροπλαστική & μαγειρική). Έχει εργαστεί σε caterings, pastry boutiques και σε μεγάλες αλυσίδες πεντάστερων ξενοδοχείων όπως η Méridien, Grecotel, Plaza Hotels ως pastry και kitchen chef.
Έχει εργαστεί στο εξωτερικό στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες όπως η Pillsbury, η Häagen–Dazs και ο Βασιλόπουλος. Στην Ελλάδα, συνέβαλε στην ίδρυση της «Εθνικής σχολής ζαχαροπλαστικής-αρτοποιίας» όπου εργάστηκε ως consultant chef και καθηγητής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στον χώρο της γαστρονομίας και έχει συμβάλει στη διαμόρφωση του επαγγελματικού προφίλ της ζαχαροπλαστικής-αρτοποιίας στην Ελλάδα, έχοντας διατελέσει εμπειρογνώμονας στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας. Μέλος της World Food Travel Association για την ανάπτυξη δράσεων στην Ελλάδα και πιστοποιητής ειδικού σήματος ποιότητας του E.O.T για την ελληνική κουζίνα σε επιχειρήσεις εστίασης. Οραματιστής και συν-δημιουργός της πρωτοβουλίας «GReat κουζίνα» και «kalimera breakfast» για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του γαστρο-τουρισμού στην Ελλάδα και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ζαχαροπλαστικής.
Είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια, προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις του ως επίσημος κριτής & γευσιγνώστης του Παγκόσμιου Οργανισμού Γεύσης & Ποιότητας, iTQi, ενώ είναι επίσης, πιστοποιημένος κριτής της WACS.
Σήμερα, συνεχίζει να εργάζεται ως chef cuisinier – pâtissier, consultant chef, ενώ μοιράζεται την πλούσια τεχνογνωσία και εμπειρία του με τους μαθητές του ως καθηγητής γαστρονομίας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.