Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (U.N.W.T.O), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education (EuroCHRIE), της World Association of Chefs Societies (WACS) και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών. Τα προγράμματα βασικών προπτυχιακών σπουδών είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.).
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE επιβεβαιώνοντας τη θέση του στον διεθνή χάρτη τουριστικών και ξενοδοχειακών σχολών, συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνείς και αξιόλογους εθνικούς διαγωνισμούς.
Επίσης, διατηρεί επί σειρά ετών τα σκήπτρα της πρωτοπορίας στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και στην εξαγωγή της στο εξωτερικό μέσω παρουσιάσεων σε σχολές της Γαλλίας και της Ελβετίας. Οι διακρίσεις αυτές έχουν καθιερώσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE ως τον κορυφαίο των τουριστικών σπουδών.
Gold Award of Quality & Taste 2018 στην κατηγορία «Καλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος».
Συμμετοχή των σπουδαστών μας στον διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International.
Συμμετοχή σπουδαστών LE MONDE στο 15ο Συνέδριο ΣΕΤΕ.
ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ – Ο διαγωνισμός για το «Νέο Μαγειρικό Ταλέντο» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη LE MONDE.
Πρώτη και δεύτερη θέση κατέλαβαν οι απόφοιτοι του τμήματος Sommelier στον πανελλήνιο διαγωνισμό οινοχοίας.
Δύο πρώτες θέσεις αποφοίτων του τμήματος Sommelier στον πανελλήνιο διαγωνισμό οινοχοΐας.
Στελέχωση του εστιατορίου του oλυμπιακού xωριού της Αθήνας από σπουδαστές και αποφοίτους κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων.
Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαγειρικής στην EXPRO 2004. Απολογισμός, 3 χρυσά και 4 αργυρά μετάλλια.
Πλατινένιο κύπελλο, 5 χρυσά, 5 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια και πρώτη θέση στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Αθηνών
Πέμπτη θέση στον διαγωνισμό Culinary Star στις Βρυξέλλες στον τελικό διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Ξενοδοχειακής Σχολής της Ευρώπης.
4 μετάλλια σε ισάριθμες συμμετοχές στο Διαγωνισμό Νεαρού Αρχιμάγειρα στην Κύπρο
Χρυσό μετάλλιο στον Μεσογειακό Διαγωνισμό στην Κύπρο.
Χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό δημιουργικής και καλλιτεχνικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.
4η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των νέων (Junior Chef) στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας στο Erfurt της Γερμανίας 1999.
Χρυσό μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό στην Κύπρο.
Πλατινένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σαλόνι Γαστρονομίας.
Αργυρό μετάλλιο στο Μεσογειακό Διαγωνισμό στη Μάλτα.
Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σαλόνι Γαστρονομίας.