Ο καταξιωμένος chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος, έρχεται στη σχολή LE MONDE για να παρουσιάσει σειρά σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και αποφοίτους σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Ήδη οι σπουδαστές μας πήραν μια πρώτη γεύση από την πολύτιμη τεχνογνωσία του κ. Χρονόπουλου παρακολουθώντας το σεμινάριο με θέμα “Τάρτα”, όπου παρουσίασε εμπνευσμένους γευστικούς συνδυασμούς σε τάρτες που φέρουν την προσωπική του γαστρονομική υπογραφή.
Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα επόμενα σεμινάρια που θα παρουσιάσει ο κ. Χρονόπουλος και συγκεκριμένα:
Τούρτα. Φόρμα, Γεύση, Υφή MASTERCLASS
Πέμπτη 21/03, 11.30-17.30,
Κόστος: 150€/ Για σπουδαστές και αποφοίτους LE MONDE 90€
Γλυκά με Φρούτα
Τρίτη 07/05, 15.00-19.10,
Κόστος: 90€/ Για σπουδαστές και αποφοίτους LE MONDE 45€
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος μετράει σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.
Έχοντας εκπαιδευτεί σε εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί με τα εστιατόρια που έχουν καταφέρει να λάβουν το ποθητό αστέρι όπως το Βαρούλκο και τη Σπονδή.
Πληροφορίες – Εγγραφές: 2104830500