Ένα εκλεκτό ελληνικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης με σημαντική ευεργετική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό, ήταν ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου σεμιναρίου. Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε από την εταιρεία Trikalinos Co.τον ιδιοκτήτή της, κ. Ζαφείρη Τρικαλινό και την κ. Λίλα Κούρτη που ανέλαβαν να μας ενημερώσουν τόσο για τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του εκλεκτού αυτού εδέσματος και τα υψηλά διατροφικά του οφέλη, όσο και για την ιστορική και πολιτιστική του αξία. Τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε, μέσα από συνταγές που επιμελήθηκαν η κ. Λίλα Κούρτη-Trikalinos και η καθηγήτρια μαγειρικής τέχνης της σχολής, Νόη Ιωαννίδου.