oι κορυφαίες επιχειρήσεις της ελλάδας και του κόσμου, εμπιστεύονται το όνομα LE MONDE για τη στελέχωσή τους από νέους, εξειδικευμένους επαγγελματίες.
Η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν, αποκλειστικά για σπουδαστές και αποφοίτους της LE MONDE, ανεξαρτήτως του έτους αποφοίτησης.
Κωδικός | Αναρτήθηκε | Είδος επιχείρησης | Πόλη/Περιοχή, Χώρα | Περιγραφή | Ειδικότητα | |
---|---|---|---|---|---|---|
7298 - Α | 02/04/2021 | Ζαχαροπλαστείο | Ελλάδα, Ν. Ιωνία | 1 ζαχαροπλάστης με εμπειρία | Pastry Chef | αίτηση |
8265 ΕΠ | 02/04/2021 | Gelateria | Ελλάδα, Πάρος | 1 ζαχαροπλάστη για παγωτά | Pastry Chef | αίτηση |
8264 ΕΠ | 02/04/2021 | Πιτσαρία | Ελλάδα, Πάρος | 2 μάγειρες με μικρή εμπειρία | Chef | αίτηση |
8263 ΕΠ | 02/04/2021 | Ξενοδοχείο | Ελλάδα, Πάρος | 1 μάγειρας | Chef | αίτηση |
8262 ΕΠ | 02/04/2021 | Εστιατόριο | Ελλάδα, Δράμα | 1 μάγειρας | Chef | αίτηση |
8261 ΕΠ | 02/04/2021 | Bar | Ελλάδα, Σαντορίνη | 1 | Sommelier | αίτηση |
8260 ΕΠ | 02/04/2021 | Bar & Restaurant | Ελλάδα, Άνδρος | 1 Α’ μάγειρας | Chef | αίτηση |
7297 - Α | 31/03/2021 | Ζαχαροπλαστείο | Ελλάδα, Κηφισιά | 3 ζαχαροπλάστες για ζαχαρόπαστα | Pastry Chef | αίτηση |
7296 - Α | 31/03/2021 | Beach Bar | Ελλάδα, Σαλαμίνα | 1 μάγειρας | Chef | αίτηση |
7295 - Α | 31/03/2021 | Εστιατόριο | Ελλάδα, Περιστέρι | 1 για service με μικρή εμπειρία & γνώση κρασιού | Hotel Management | αίτηση |