Hotel Manager, Koukoumi Vegan Boutique Hotel, Απόφοιτος 2019
Food & Beverage Manager, La Madeleine Bistrot, Απόφοιτος 2019
Pastry chef, Athens Capital Center Hotel-MGallery Collection, Απόφοιτη 2014
3* Michelin Alain Ducasse au Plaza Athénée, Παρίσι, Απόφοιτος 2015
Executive Chef, εστιατόριο OUSIA, Νέα Υόρκη, Απόφοιτη 2008
Ιδιοκτήτης Ζαχαροπλαστείο "Βυζάντιο", Απόφοιτος 2005
Μάγειρας, Νικητής Masterchef 2020
Director of Sales και Υποδιευθυντής στο 4* Ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, Απόφοιτος 2003
Food and Beverage Assistant Manager στον Όμιλο Katikies -Τhe Leading Hotels of the World, Απόφοιτη 2013
Executive Chef
ALERIA, Aπόφοιτος 2003
Ιδιοκτήτης Thomeas Travel, Απόφοιτος 2002