Tα χειροποίητα σοκολατάκια και η άριστη παρασκευή τους, είναι θέμα τιμής για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Ισορροπημένες γεύσεις, ακαταμάχητες υφές και εμπνευσμένοι γευστικοί συνδυασμοί, εμπερικλείονται σε ένα τόσο μικρό, αλλά λαχταριστό έδεσμα. Ο pastry chef Κωνσταντίνος Χολέβας, αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κουβερτούρα, τις γεμίσεις και τα μυστικά εκείνα που απαιτούν την προσοχή σας για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Απλές και σύνθετες συνταγές για λαχταριστά σοκολατάκια που θα ενθουσιάσουν με τη φινετσάτη γεύση και την κομψή παρουσίασή τους.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, École Ferrandi, École LENOTRE (Γαλλία), Hotel Intercontinental (Αυστρία). Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλες εταιρείες, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το Athenaum Intercontinental Hotel, Sofitel Athens Hotel. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και υπεύθυνος των ζαχαροπλαστικών τμημάτων, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής σε γνωστά ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.