Ακολουθούμε τον pastry chef, Νικόλα Νικολακόπουλο, σε ένα ταξίδι μαζί με το κακάο, από την πρώτη στιγμή που το γνώρισε ο άνθρωπος, μέχρι και τη σημερινή σοκολάτα και την πρώτη γεμιστή πραλίνα, δοκιμάζοντας κάθε στιγμή της ιστορίας του. Συνθέτουμε από το μηδέν, ιδιαίτερη γευστικά, σοκολάτα και συνεχίζουμε με μια διαδρομή στην επιστήμη, την ψυχολογία, τη γεύση και την τέχνη της σοκολάτας, αναθεωρώντας πολλές από τις υπάρχουσες γνώσεις μας. Ένα άκρως απολαυστικό ταξίδι, γεμάτο γευστικές εντάσεις.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας – Pastry Chef και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας-Chef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, ενώ παράλληλα είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στη ζαχαροπλαστική, τη σοκολάτα και το παγωτό στη σχολή και τα εργαστήρια του Maison LENÔTRE στο Παρίσι. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εργαστήρια και εστιατόρια ως Chef pâtissier και Chocolatier. Σήμερα είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και Pastry Chef Consultant επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ πολλές συνταγές και τεχνικές του, έχουν γνωρίσει μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα γαστρονομικά περιοδικά.