Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και με γνώμονα τη μέγιστη αξιοποίησή της, ο επιτυχημένος απόφοιτος Μανώλης Σαρρής, επιστρατεύει τη δημιουργικότητά του και παρουσιάζει διάφορες τεχνικές και μεθόδους διαχείρισης της πρώτης ύλης που ελαχιστοποιούν την ποσότητα οποιασδήποτε φύρας.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Αποφοίτησε από τη LE MONDE το 2012, σε ηλικία 20 ετών. Εργάστηκε παράλληλα για πρώτη φορά το 2011 στο ξενοδοχείο Sun Beach Resort στη Ρόδο και μετέπειτα στην Πάρο, από όπου και κατάγεται, στο ξενοδοχειο Yria Hotel. Η συνέχεια ήταν στην Αθήνα, το 2013 και στο εστιατόριο ΙΤ, με chef τον Ανδρέα Λαγό. Το 2014, μετακόμισε στο Άμστερνταμ, αρχικά για 6 μήνες ως πρακτική. Μετά τους 2 πρώτους μήνες ήρθε η προσφορά για κανονικό συμβόλαιο και με χαρά το αποδέχθηκε. Έμεινε στο Άμστερνταμ μέχρι το 2018 και εργάστηκε σε 3 fine dining εστιατόρια ως Chef De Partie (De Jonge Dikkert, Wolf Atelier και Bridges με ένα αστέρι Μichelin ). Τον Δεκέμβριο του 2018, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο MasterChef. Κέρδισε πολλά από το παιχνίδι, πέραν του επάθλου, όπως γνωριμίες και μια πολύ καλή συνεργασία με τον Νίκο Θωμά, chef του εστιατορίου Simul, όπου και εργάζεται τώρα.
Δηλώνει λάτρης της μαγειρικής και του καλού φαγητού, απ’ όπου και αν προέρχεται. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στην παράδοση του φαγητού και τις ρίζες του, αλλά ταυτόχρονα και σε καινούριες τεχνικές και πρώτες ύλες. Σκοπός του είναι η απόκτηση παραπάνω μαγειρικών γνώσεων, οι εμπειρίες και τα ταξίδια.