Με χαρά φιλοξενήσαμε στις εγκαταστάσεις της σχολής μια μοναδική έκθεση κυπριακών οίνων, στη διάρκεια της οποίας οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά της Κύπρου και να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες ποικιλίες της περιοχής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ιωσήφ Κύπρου, Εμπορικός Σύμβουλος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα. Η κ. Μαρία Τζίτζη και η κ. Μαίρη Λαλίκου, καθηγήτριες Οινολογίας στη σχολή μας παρουσίασαν τις ιδιαίτερες ποικιλίες της Κύπρου, το ξυνιστέρι, την πρωμάρα, το μαραθεύτικο, το μάταρο, το γιαννούδι και φυσικά το μαύρο που συμμετέχει στην παρασκευή της φημισμένης κουμανδαρίας.
Μετά την παρουσίαση ακολούθησε γευσιγνωσία για τους σπουδαστές μας, οι οποίοι δοκίμασαν κρασία από τα οινοποιεία: Vouni Panayia, Vasilikon, Makarounas, Συνεργατική Εταιρεία Ομάδων Παραγωγών Κουμανδαρίας, Zambartas, Αγία Μαύρη, Καμαντερενα και ETKO Wines.