Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

CONCEPTUAL επιδόρπια

21 Ιανουαρίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Με την conceptual προσέγγιση στη ζαχαροπλαστική τέχνη να αποτελεί μια από τις πιο δυνατές τάσεις διεθνώς, ο executive pastry & bakery chef του βραβευμένου εστιατορίου Funky Gourmet Στήθος Μανώλης, επιστράτευσε όλη την τεχνογνωσία, τη δημιουργική διάθεση, τη φαντασία του και μας παρουσίασε εμπνευσμένα επιδόρπια που εντυπωσίασαν με τη γεύση αλλά και με την εμφάνισή τους!

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.