Πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης για όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και θέλουν να δημιουργούν επιδόρπια, ακολουθώντας ορθές γαστρονομικές τεχνικές. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και παρέχει στους συμμετέχοντες τα θεωρητικά και τεχνικά εφόδια για να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά στα εργασιακά τους καθήκοντα.

Διάρκεια:
10 Εβδομάδες
Μαθήματα:
4 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
07/02/2022
Έναρξη:
07/02/2022

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

όλους όσοι τους αρέσει η ζαχαροπλαστική και θέλουν να ενταχθούν στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης και να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
  • Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
  • Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας
  • Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
    Πρόγραμμα Σπουδών

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.