Η Ελισάβετ Μάτσα, δευτεροετής σπουδάστρια μαγειρικής τέχνης της σχολής μας, ήταν αυτή που κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό mazichef για την ανάδειξη του καλύτερου ελληνικού εκλέρ. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη Γαλλική Πρεσβεία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Goût de France 2019.
Ο τελικός του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στη Γαλλική Πρεσβεία την περασμένη Δευτέρα ανάμεσα στους 4 φιναλίστ που είχαν διακριθεί στους αντίστοιχους διαγωνισμούς που διοργανώθηκαν στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά. Η σπουδάστριά μας κέρδισε την κριτική επιτροπή με την πρότασή της για ένα ελληνικό εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο, αρωματισμένο με μαστίχα και μανταρίνια Χίου.
Στον μεγάλο τελικό συμμετείχαν, εκτός από την Ελισάβετ Μάτσα (νικήτρια στην Αθήνα), ο Παναγιώτης Κατάκης (νικητής στα Χανιά), ο Λάζαρος Πολίτης (νικητής στην Πάτρα), και ο Κωνσταντίνος Τσενεκίδης (νικητής στη Θεσσαλονίκη).
Θερμά συγχαρητήρια στην Ελισάβετ για την επιτυχία της!