Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Executive chef σε ξενοδοχείο 5* LE MONDE Food Professionals 2020

9 Μαρτίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Μια διάλεξη εφ’όλης της ύλης για τον ρόλο και τις αρμοδιότητες ενός executive chef σε ένα ξενοδοχείο. Την καθημερινότητά του περιέγραψε ο διακεκριμένος executive chef του Hilton Athens Hotel και καθηγητής της Σχολής, Κωνσταντίνος Αθανασίου, αναλύοντας όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα του επαγγέλματός του, εμπνέοντας τους μελλοντικούς επαγγελματίες του τουρισμού.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.