Ποιός είναι ο ρόλος του executive chef σε ένα ξενοδοχείο 5*; Ποιά χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει ένας μάγειρας για να εξελιχθεί σε executive chef; Ποιές είναι οι γνώσεις που πρέπει να έχει για να μπορεί, μαζί με την ομάδα του να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις ενός prestigious ξενοδοχείου; Ο εισηγητής μας, μάς περιγράφει την καθημερινότητά του ως executive chef, τις υποχρεώσεις του τόσο εντός όσο και εκτός του ξενοδοχείου, τη συνεργασία του με τον F&B Manager και τα υπόλοιπα τμήματα, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις οποιεσδήποτε προκλήσεις.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου έχει διαγράψει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική γαστρονομία και στη διοίκηση ομάδων επαγγελματιών μαγείρων. Έχει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων όπως: Hilton Athens, Club Hotel Casino Loutraki, Athenaum InterContinental, Hyatt regency Hotel , Divani Caravel, Divani Acropolis. Σήμερα, είναι Executive Chef του ξενοδοχείου Hilton Athens.