Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, 11:30 πμ.
Αίθουσα προβολών & διαλέξεων, 4ος όροφος, LE MONDE
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Advanced Professional Programme in Culinary Arts. Ένα εξειδικευμένο, 100% εργαστηριακό πρόγραμμα γαστρονομίας που σου δίνει τη δυνατότητα να εργαστείς με κορυφαίους Έλληνες και Γάλλους Master Chefs,να εξοικειωθείς με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, να εξελίξεις την τεχνογνωσία σου, να ανακαλύψεις το προσωπικό σου food styling, αλλά και να καθιερώσεις τη γαστρονομική σου υπογραφή!
Ζήσε μια εκπληκτική γαστρονομική εμπειρία στην Αθήνα και το Παρίσι για 7 εβδομάδες!
Έναρξη μαθημάτων : 21 Μαΐου 2019, LE MONDE, Αθήνα
Λήξη μαθημάτων : 5 Ιουλίου 2019, FERRANDI-Paris, Παρίσι
Απευθύνεται σε απόφοιτους γαστρονομικών ειδικοτήτων και νέους επαγγελματίες της εστίασης με επαρκή επαγγελματική εμπειρία
Δηλώστε συμμετοχή στην ημερίδα ενημέρωσης στο: 210 8211700, info@lemonde.edu.gr
Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, 11:30 π.μ.
Αίθουσα προβολών & διαλέξεων, 4ος όροφος, LE MONDE
Δηλώστε συμμετοχή στην ημερίδα ενημέρωσης στο: 210 8211700, info@lemonde.edu.gr