Πέμπτη 4/4/ 2019
16.45 – 20.50
Παρασκευή 5/4 /2019
16.45 – 20.50
Διάρκεια : 2 ημέρες / 10 ώρες
Κοινό : επαγγελματίες, σπουδαστές μαγειρικής τέχνης
Εισηγητής: Αχιλλέας Παπαχρήστος, Chef LE MONDE
Σε αυτό το διήμερο workshop, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και σε σπουδαστές μαγειρικής τέχνης, θα αναλυθούν όλα τα χαρακτηριστικά του χοιρινού κρέατος .Ελληνικό χοιρινό, ελληνικός μαύρος χοίρος , αγριογούρουνο και χοιρινό imperico , θα τεμαχιστούν σε επιμέρους κομμάτια , θα προετοιμαστούν για παραδοσιακές και premium παρασκευές και θα δοκιμαστούν, ώστε να κατανοήσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τον τρόπο επεξεργασίας τους.
Θα υπάρξει θεωρητική αναφορά στις εμπορικές ονομασίες και στη διαδικασία συσκευασίας και τυποποίησης του χοιρινού κρέατος και παράλληλα πρακτική εφαρμογή σε αποστέωση και τεμαχισμό όλων των ειδών χοιρινού κρέατος με ενεργή συμμετοχή όσων παρακολουθούν το σεμινάριο. Επίσης, θα γίνει γευστική δοκιμή των κυριότερων τεμαχίων σε παρασκευές που θα προετοιμαστούν από τον chef.
Πληροφορίες – εγγραφές: 210 8211700