Αρχική > Η Αξία του Κρασιού & του Σταφυλιού στη Διαιτητική LE MONDE Γαστρονομικές Διαλέξεις 2020
Η Αξία του Κρασιού & του Σταφυλιού στη Διαιτητική LE MONDE Γαστρονομικές Διαλέξεις 2020
24 Ιανουαρίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις
Οι καθηγητές της σχολής Μαρία Τζίτζη, χημικός-οινολόγος και Σωτήρης Πανταζόπουλος, διατροφολόγος-διαιτολόγος, σε μια διεπιστημονική προσέγγιση για τα οφέλη του κρασιού στην υγεία καθώς και την υπεύθυνη κατανάλωσή του.
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.
COOKIES
Το www.lemonde.edu.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς. ΑΠΟΔΟΧΗΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτική Cookies
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.