Ποια είναι η σύνθεση ενός menu για δεξιώσεις υψηλών προσδοκιών; Ποια είναι τα επιμέρους σημεία που πρέπει να προσέξει ο chef που αναλαμβάνει αυτό το γαστρονομικό εγχείρημα; Προτάσεις για ένα πρωτότυπο και πετυχημένο menu υψηλής αισθητικής, μας δίνει ο executive chef Κωνσταντίνος Αθανασίου, για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου έχει διαγράψει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική γαστρονομία και στη διοίκηση ομάδων επαγγελματιών μαγείρων. Έχει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων όπως: Hilton Athens, Club Hotel Casino Loutraki, Athenaum InterContinental, Hyatt regency Hotel , Divani Caravel, Divani Acropolis. Σήμερα, είναι Executive Chef του ξενοδοχείου Hilton Athens.