Ένα διήμερο σεμινάριο αφιερωμένο στον διακεκριμένο chef Τάσο Μαντή, chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου HYTRA. Ο βραβευμένος με χρυσό σκούφο σεφ κ. Μαντής, μας υποδέχεται την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου στον κήπο του στο Αλεποχώρι, όπου θα μας μυήσει στα αρώματα, χρώματα και γεύσεις που παράγει η φύση. Θα μας παρουσιάσει τα δημοφιλέστερα βρώσιμα άνθη και αρωματικά, τον τρόπο καλλιέργειας, συγκομιδής και γευστικής τους αξιοποίησης.
Τη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου επιστρέφει στη Σχολή από την οποία αποφοίτησε για να διδάξει αυτή τη φορά τις γευστικές δημιουργίες που του χάρισαν σπουδαίες διακρίσεις.